Mottónk:
Szeretet-mesék
Lélekmelengető versek és történetek
Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknek
Büszkeségfal
Prof. Dr. Bagdy Emőke* pszichológus ajánlása:  „Ajánlás Simonvárosi Katalin és Czigány Csaba „Egység – gyermekverses könyv nem csak gyermekeknek” cimű könyvéhez.   	Ez a könyv csengő-bongó rímeivel, kedves versikéivel az óvoda kapuit nyitja meg a lelkünkben. Belépünk a kicsik közé, és lekuporodunk melléjük. Kinyitjuk a verses kincsesládát és mesélünk, azokkal a szavakkal, amelyek rögvest betalálnak a gyermeklelkekbe. Nem is a verselés tökéletessége számít, hadd sántikáljanak itt ott a szótagok és a rímek, el is feledkezünk róluk, hiszen így is fontos, amire a kicsiket tanítjuk a versek üzenetein át. Nevel a könyvecske,
növelik az ismereteket és a kultúrát a versek, viselkedni tanítanak és a szeretet szavaival szólnak szelíden, finoman. Mennyi   mindenről   esik   itt   szó!   Olyan   dolgokról,   amelyek   sokszor   bizony   a   felnőtteknek   is   fontos   tudnivalók, hogyan   legyenek   finom   lélekkel   reagáló,   kedves,   szeretetre   méltó   emberek.   Hadd   tanítson   a   könyv   minél   több apróságot (és felnőttet) arra, ami egész életükben érték marad: emberségre, szeretetre, boldogságra!”
Dobó Katalin*, a “Maci” Alapítványi Óvoda alapítójának és vezetőjének ajánlása:  „Ahogy én látom az Egység c. verses könyvet.....  Nagy örömmel és lelkesedéssel fogadtam az Egység könyv megjelenését, mert a szerzőpárost ismerem, különösen Katát. Tudom, az ő lelkéből, gondolataiból, tollából csak szívet melengető, lelket emelő sorok születhetnek. Ha pedig Csabi a párja, akkor egészen biztos, ez nála is hasonlóképp lehet. Az óvodánkban hetente egyszer vagyok együtt a gyerekekkel jóga foglalkozáson. Ezeket az együttléteket igyekszem meghitté varázsolni a gyakorlatokkal, a tibeti hangtálakkal. Az Egység könyv versei mindig a segítségemre sietnek, hogy minél közelebb kerüljünk egymáshoz és önmagunkhoz. A gyerekek a foglalkozások végén maguk választanak a versekből, az ábrák alapján. Sokszor ez a jutalmuk. A vers olvasása közben könnyedén tanulják - és be is tartják - a szabályokat, az illemet. Különösen fontos a mi gyerekeink számára ez a könyv, hiszen ők itt együtt nevelkednek a sérült társaikkal. Ez a könyv tovább erősít bennünket, felnőtteket is abban, hogy jó úton haladunk a gyereknevelésben, hiszen nekünk az elfogadás, a szeretet, az együttműködés, a tisztelet a legfőbb célunk és feladatunk.  Várjuk az újabb könyvet!”      A Családinet írta rólunk: http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/konyv-_es_lemezajanlo/22055/az_egyseg_konyv_lelekmelengeto_verses_tortenetei_kibontakozoban_az_emberseg_szeretet_es_boldogsag_-_nyeremenyjatek
*    Dobó    Katalin    könyvünk    reklámozásának    segítésével    kapcsolatban    semmiféle    anyagi    ellenszol-gáltatásban    nem részesül a nevének, arcának és ajánlásának felhasználása miatt.
Halmos Márti* (English For Fun Jászberény) lelkesedése, majd angol nyelvű ajánlása néhány angolra lefordított versről (Nap köszöntő, Elfogadás...):  „Annyira megtetszettek a versek, hogy be szeretném vonni őket a gyermek angolba. Hozzájárultok, hogy oktató versként felhasználjuk ezeket és a többit későbbiekben?”  „These short writings are ready to either cheer you up or make you deeply rethink of love, peace, acceptance. For kids they could be both as a funny says and teaching poems. Personally, I offer this book to anybody, who would like to supplement a syllabus and bright a lesson.”
*   Halmos   Márti   könyvünk   reklámozásának   segítésével   kapcsolatban   semmiféle   anyagi   ellenszol-gáltatásban   nem részesül a nevének, arcának és ajánlásának felhasználása miatt.
Egy-két angolra lefordított vers, melyeket         találsz meg.
ITT
Gondolat-magocskák Rólunk Rendelés Ti mondtátok Büszkeségfal Akciók Kapcsolat Főoldal Panni és Bence könyvek © 2015